Beste saunavrienden

Langs deze weg willen wij jullie melden dat www.saunabon.be ophoudt te bestaan. Graag willen wij jullie bedanken voor het vertrouwen, wij hopen dat deze site veel warmte en ontspanning  heeft opgeleverd.

De gelukkige eigenaars van een bon laten wij niet in de kou staan. Reserveren om je bon in te ruilen blijft mogelijk. De Saunabon blijft uiteraard geldig tot vermelde datum op uw bon, verlengen is niet mogelijk. Reserveren blijft mogelijk, aankopen niet meer.

Hoe reserveren?

Ik wil mijn Saunabon inruilen


Indien je bij het reserveren vragen hebt, gelieve dan het betreffende saunacentrum te contacteren, telefonisch of via mail. Zij zullen je graag verder helpen.

Met warme groeten
Saunabon.be
 

 • 18 Dec 2012

  Voorkom relatieproblemen door sauna!

  We hebben de talrijke voordelen van regelmatig saunabezoek al meermaals aangehaald, maar voor de sceptici onder jullie ontdekten we nog een extra reden om regelmatig te gaan opwarmen in de sauna.

  Lees meer

 • 11 Dec 2012

  Massage voor Mariah Carey, had ze maar een saunabon gekocht ...

  Het is niet de eerste keer dat er nieuws circuleert over excentrieke beauty en wellness gewoontes van bekende wereldburgers, maar het bericht dat we onlangs kregen over Mariah Carey's massage is voorlopig nog uniek in zijn soort.

  Lees meer